Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18842
Title: Розробка технології крафтових соусів на основі ферментованого гострого перцю (23 ХТК 12739771.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Authors: Пузанов, Максим Миколайович
Scientific director: Колісниченко, Тетяна Олександрівна
Kolisnychenko, Tetiana
Keywords: крафтові соуси;крафтові технології;гострий перець;процес ферментації;гострі соуси;соусна продукція;шкала сковілла;капсаїцин
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя : ТДАТУ
Citation: Пузанов М. М. Розробка технології крафтових соусів на основі ферментованого гострого перцю (23 ХТК 12739771.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Т. О. Колісниченко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 95 с., 8 табл., 19 рис.
Abstract: Метою кваліфікаційної роботи було теоретичне обґрунтування та розробка рецептур і технології крафтових гострих соусів, виготовлених з ферментованого перцю, які відзначаються високими органолептичними характеристиками та підвищеним вмістом біологічно активних компонентів. У кваліфікаційній роботі обґрунтовано підбір сировини для виробництва гострих крафтових соусів, встановлено сумісність компонентів та підібрано їх оптимальні пропорції для приготування соусів високої якості експериментальним шляхом, розроблена принципова технологічна схема виробництва крафтових соусів, проведено органолептичні та мікробіологічні дослідження розробленої крафтової продукції, здійснено визначення собівартості гострих соусів, а також основні заходи щодо охорони праці та безпеки життєдіяльності на крафтовому підприємстві.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18842
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Puzanov_dyplom_2025.pdf2.62 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.