Browsing by ???browse.type.metadata.advisor??? Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Showing results 1 to 15 of 15
Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Альтернативні методи заварювання кави | Бондаренко, Д. О. |
2021 | Використання подрібнення у процесі приготування корму | Шестопалов, О. М. |
2021 | Вторинне джерело електричної енергії | Кузьмін, К. С. |
2021 | Гарячий розлив сока | Михайлюк, А. О. |
2021 | Застосування подрібнення у приготовуння корму тваринам | Пархоменко, Д. О. |
2024 | Основні категорії комбікормів | Генчєв, М. |
2024 | Особливості заморожених ягід | Ахметов, С. |
2024 | Особливості швидкозаморожених продуктів | Довбня, Г. |
2024 | Подрібнення зерна у спиртовому виробництві | Меркулов, Д. |
2021 | Слайсер для нарізання продуктів | Угріна, С. М. |
2024 | Соняшникова олія | Орлов, Б. |
2021 | Способи отримання концентрованого сока | Вепрєв, Н. Є. |
2021 | Технологічний процес виробництва сока | Михайлюк, А. О. |
2024 | Технологія виробництва макаронних виробів | Кочкіна, Д. |
2024 | Шокова заморозка продуктів | Ковшар, М. |