Browsing by Subject м'ясо
Showing results 1 to 13 of 13
Issue Date | Title | Author(s) |
2025 | Chapter 7. Optimization of goose meat quality through oat and alfalfa-based feed additives | Maiboroda, Daniil; Майборода, Данііл Олександрович; Danchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Gryshchenko, Viktoriya |
2025 | Вдосконалення технологічної лінії виробництва ковбас в умовах м. Токмак Запорізької області (19ХВД.12835367.02.25ПЗ): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування | Дьомін, Артем Олексійович |
2025 | Вдосконалення технологічної лінії виробництва ковбас в умовах Самарівського району Дніпропетровської області (19ХВД.12838215.02.25): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування | Подригуля, Владислав Андрійович |
2025 | Вдосконалення технологічної лінії виробництва копчених ковбас в умовах м. Мелітополь Запорізької області (19ХВД.12835020.02.25): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування | Рунішков, Роман Олександрович |
2025 | Вдосконалення технологічної лінії виробництва пельменних напівфабрикатів в умовах м. Мелітополь Запорізької області (19ХВД.12836975.02.25): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування | Дідик-Пісковський, Іван Олександрович |
2020 | Методи подовження термінів зберігання м’ясопродуктів | Білошицкий, І. Ю. |
2021 | Моделювання та оптимізація річного обороту стада великої рогатої худоби | Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila; Григоренко, Сергій Михайлович; Григоренко, Сергей Михайлович; Hryhorenko, Serhii |
2015 | Напіввільне вирощування диких тварин як альтернатива традиційному тваринництву та мисливству | Волох, Анатолій Михайлович; Волох, Анатолий Михайлович; Volokh, Anatolii |
2023 | Регулювання якості м’яса гусей біологічно активними сполуками вівса посівного | Майборода, Данііл Олександрович; Данченко, Олена Олександрівна; Здоровцева, Любов Миколаївна; Данченко, Микола Миколайович; Ніколаєва, Ю. В.; Maiboroda, Daniil; Danchenko, Olena; Zdorovtseva, Liubov; Danchenko, Mykola; Nicolaieva, Yu. |
2024 | Розробка технології зберігання м’яса птиці із застосуванням природних фенольних сполук | Зебніцька, Валерія Володимирівна |
2014 | Технологічні властивості сировини: навчальний посібник для самостійної роботи студентів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Gaprindashvili, Nona |
2019 | ТОП-5 продуктів, які Україна експортує до ЄС | Григоренко, А. О.; Демченко, Іван Володимирович; Демченко, Иван Владимирович; Demchenko, Ivan |
2025 | Удосконалення технології низькотемпературного зберігання м’яса (23 ХТД 12846141. 02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Нерещенко, Ірина Сергіївна |