Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10133
Title: Методи подовження термінів зберігання м’ясопродуктів
Authors: Білошицкий, І. Ю.
Keywords: студент;магістрант;збірник;збереження продуктів;метод посолу;м'ясо
Issue Date: 2020
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Збірник наукових праць магістрантів та студентів: механіко–технологічний факультет;С. 29-30
Abstract: Запропоновано методи подовження термінів зберігання м’ясопродуктів.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10133
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10.pdf187.73 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.