Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18741
Title: | Вдосконалення технологічної лінії виробництва копчених ковбас в умовах м. Мелітополь Запорізької області (19ХВД.12835020.02.25): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування |
Authors: | Рунішков, Роман Олександрович |
Scientific director: | Кюрчев, Сергій Володимирович Kiurchev, Serhii |
Keywords: | цех;ковбаси;м'ясо;ПТЛ;обладнання;ефективність |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : ТДАТУ |
Citation: | Рунишков Р. О. Вдосконалення технологічної лінії виробництва копчених ковбас в умовах м. Мелітополь Запорізької області (19ХВД.12835020.02.25): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування / ТДАТУ; Керівник С. В. Кюрчев; Механіко-технологічний факультет. Запоріжжя, 2025. 60 с., 8 табл. |
Abstract: | Предметом модернізації в дипломній роботі є ПТЛ виробництва ковбасних виробів. Дипломна робота містить вдосконалення потоково-технологічної лінії виробництва ковбасних виробів, що включає розширення асортименту виробництва ковбасних виробів лінії, підвищення ефективності роботи і зниження собівартості виробничої продукції з необхідними розрахунками виробничої дільниці і роботи лінії. Робота містить необхідні заходи та організацію робіт з охорони праці при роботі цеху і лінії переробки м'яса. Економічна частина містить обґрунтування вартості та рівня рентабельності підприємства. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18741 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Runishkov_dyplom_2025.pdf | 640.47 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.