Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18741
Title: Вдосконалення технологічної лінії виробництва копчених ковбас в умовах м. Мелітополь Запорізької області (19ХВД.12835020.02.25): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування
Authors: Рунішков, Роман Олександрович
Scientific director: Кюрчев, Сергій Володимирович
Kiurchev, Serhii
Keywords: цех;ковбаси;м'ясо;ПТЛ;обладнання;ефективність
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя : ТДАТУ
Citation: Рунишков Р. О. Вдосконалення технологічної лінії виробництва копчених ковбас в умовах м. Мелітополь Запорізької області (19ХВД.12835020.02.25): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування / ТДАТУ; Керівник С. В. Кюрчев; Механіко-технологічний факультет. Запоріжжя, 2025. 60 с., 8 табл.
Abstract: Предметом модернізації в дипломній роботі є ПТЛ виробництва ковбасних виробів. Дипломна робота містить вдосконалення потоково-технологічної лінії виробництва ковбасних виробів, що включає розширення асортименту виробництва ковбасних виробів лінії, підвищення ефективності роботи і зниження собівартості виробничої продукції з необхідними розрахунками виробничої дільниці і роботи лінії. Робота містить необхідні заходи та організацію робіт з охорони праці при роботі цеху і лінії переробки м'яса. Економічна частина містить обґрунтування вартості та рівня рентабельності підприємства.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18741
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Runishkov_dyplom_2025.pdf640.47 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.