Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18719
Title: | Вдосконалення технологічної лінії виробництва пельменних напівфабрикатів в умовах м. Мелітополь Запорізької області (19ХВД.12836975.02.25): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування |
Authors: | Дідик-Пісковський, Іван Олександрович |
Scientific director: | Кюрчев, Сергій Володимирович Kiurchev, Serhii |
Keywords: | пельмені;м'ясо;ефективність;підприємство;вдосконалення;ПТЛ |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : ТДАТУ |
Citation: | Дідик-Пісковський І. О. Вдосконалення технологічної лінії виробництва пельменних напівфабрикатів в умовах м. Мелітополь Запорізької області (19ХВД.12836975.02.25): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування / ТДАТУ; Керівник С. В. Кюрчев; Механіко-технологічний факультет. Запоріжжя, 2025. 68 с. |
Abstract: | В першому розділі наведено результати маркетингового дослідження на продукцію в регіоні, який аналізується. Зроблена характеристика стану переробного підприємства та продукції, яка випускається на ньому. У другому розділі роботи проведено вдосконалення потоково-технологічної лінії виробництва пельменних напівфабрикатів – збільшення обсягу та підвищення ефективності роботи ПТЛ. Третій розділ присвячений питанням монтажу та пусконаладки машини для формування пельменних напівфабрикатів. Четверта частина дипломної роботи присвячена питанням охорони праці та безпеці у надзвичайних ситуаціях (розглянуті нормативні акти охорони праці, засоби покращення умов праці та підвищення безпеки при роботі ПТЛ виробництва пельменних напівфабрикатів). У п’ятій частині наведене економічне обґрунтування роботи – розраховані показники вартості та прибутку вдосконаленої лінії. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18719 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Didyk-Piskovsky_dyplom_2025.pdf | 786.21 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.