Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Кваліфікаційні випускні роботи бакалаврів і магістрів
Бакалаврські роботи
Магістерські роботи
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 561-570 of 607 (Search time: 0.009 seconds).
previous
1
...
54
55
56
57
58
59
60
...
61
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2025
Удосконалення технології виробництва черешневого джему з використанням пряно-ароматичної сировини (23ХТД. 12813603.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Бінчев, Євген Олександрович
2025
Удосконалення технології виробництва зефіру з підвищеним вмістом харчових волокон (23 ХТД 12764550.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Барабан, Станіслав Геннадійович
2025
Удосконалення технології виготовлення м'ясорослинних консервів з підвищеним вмістом грибів (23ХТД. 12912852.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Прокопенко, Володимир
2025
Удосконалення технології виготовлення макаронних виробів з додаванням грибної сировини (23 ХТД 12815927.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Карташов, Юрій
2025
Удосконалення технології фаршевих мас функціонального призначення з псиліумом (23ХТД. 12830791.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Конопльов, Дмитро
2025
Удосконалення технології виробництва соків функціонального призначення (23 ХТК.12761777.02.25.): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Безь, Ілля
2025
Удосконалення технології виробництва гарячих напоїв на основі трав та ягід (23ХТД. 10592608.02.24): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Колбасенков, Сергій Володимирович
2025
Удосконалення технології виготовлення айвового напівфабрикату з використанням високочастотних коливань (23ХТД. 13153100.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Зарецький, Олег Юрійович
2025
Удосконалення технології кисломолочного продукту функціонального призначення для спортсменів з використанням екстрактів рослинного походження (21ХТД.12742904.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Коломоєць, Андрій Віталійович
2025
Забезпечення стійкості економічної безпеки сільськогосподарських підприємств : кваліфікаційна робота магістра ОПП 051 «Економіка»
Трусова, Анастасія
Discover
Author
3
Католік, Ілля Сергійович
3
Литвин, Максим Сергійович
3
Притула, Валентин Олегович
2
Дьомін, Артем Олексійович
2
Зюзін, Микола Миколайович
2
Кацька, Валентина Олександрівна
2
Коломоєць, Андрій Віталійович
2
Король, Максим Вікторович
2
Крутков, Шаміль Шарафаддін огли
2
Кукіна, Наталя Володимирівна
.
next >
Subject
59
охорона праці
39
ефективність
33
технологія
30
економічна ефективність
30
собівартість
27
технологічний процес
27
технічне обслуговування
25
агроінженерія
21
дослідження
21
підприємство
.
next >
Date issued
221
2021
183
2025
89
2024
67
2019
26
2023
10
2022
9
2020
Has File(s)
605
true