Удосконалення технології виготовлення м'ясорослинних консервів з підвищеним вмістом грибів (23ХТД. 12912852.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Вантажиться...
Дата
Автори
Прокопенко, Володимир
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Запоріжжя : ТДАТУ
Анотація
В кваліфікаційній роботі виконано аналітичний огляд літератури за темою функціональної придатності продукції продукції з додаванням грибів, стан ринку м’ясо-рослинних консервів, проаналізовано існуючий асортимент м’ясо-рослинних консервів, визначено вимоги нормативних документів щодо показників якості та безпеки такої продукції, досліджено варіанти удосконалення технологічного процесу, складено базу даних щодо харчової та біологічної цінності сировини, визначено органолептичні відмінності консервів зі шматочками свинини та грибами гливи у наступних співвідношеннях 50:50, 40:60, 30:70, обгрунтовано економічну ефективність удосконаленої технології та розроблено питання з охорони праці на проектованому підприємcтві.
Опис
Бібліографічний опис
Прокопенко В. Удосконалення технології виготовлення м'ясорослинних консервів з підвищеним вмістом грибів (23ХТД. 12912852.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. А. О. Демидова; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 80 с., 22 табл., 3 рис.