Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Кваліфікаційні випускні роботи бакалаврів і магістрів
Бакалаврські роботи
Магістерські роботи
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 501-510 of 607 (Search time: 0.03 seconds).
previous
1
...
48
49
50
51
52
53
54
...
61
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2025
Вдосконалення технологічної лінії виробництва соків в умовах Городоцького району Львівської області (19ХВД.12998687.02.25ПЗ): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування
Злонкевич, Орест Орестович
2025
Удосконалення технології виробництва сушених перших страв (23ХТД. 10601556.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Дондик, Ганна Павлівна
2025
Удосконалення технології виробництва веганського сочевичного хлібу (23ХТД. 12764861.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Кацька, Валентина Олександрівна
2025
Удосконалення технології виробництва безлактозного полуничного пломбіру (23ХТД. 12741378.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Коробова, Яна
2025
Удосконалення технології виробництва безглютенового печива (23ХТД. 12750339.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Марченко, Дмитро Сергійович
2025
Удосконалення технології крафтових цукерок (23ХТД. 12742935.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Подзега, Діана
2025
Розробка технології безлактозного бламанже (23 ХТД 12837304.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Бєлов, Кирило
2025
Удосконалення технології виробництва снеків з курячого м’яса з додаванням прополісу та бджолиного обніжжя: кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Панов, Данило Дмитрович
2025
Удосконалення технології виробництва протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини (23ХТД. 11322898.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Тараненко, Галина Григорівна
;
Taranenko, Halyna
2025
Комунікаційна стратегія ТОВ «АВК Конфекшінері» на ринку кондитерських виробів: кваліфікаційна робота магістра ОПП 075 «Маркетинг»
Слободянюк, Ганна
Discover
Author
3
Католік, Ілля Сергійович
3
Литвин, Максим Сергійович
3
Притула, Валентин Олегович
2
Дьомін, Артем Олексійович
2
Зюзін, Микола Миколайович
2
Кацька, Валентина Олександрівна
2
Коломоєць, Андрій Віталійович
2
Король, Максим Вікторович
2
Крутков, Шаміль Шарафаддін огли
2
Кукіна, Наталя Володимирівна
.
next >
Subject
59
охорона праці
39
ефективність
33
технологія
30
економічна ефективність
30
собівартість
27
технологічний процес
27
технічне обслуговування
25
агроінженерія
21
дослідження
21
підприємство
.
next >
Date issued
221
2021
183
2025
89
2024
67
2019
26
2023
10
2022
9
2020
Has File(s)
605
true