Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18832
Title: | Удосконалення технології виробництва снеків з курячого м’яса з додаванням прополісу та бджолиного обніжжя: кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» |
Authors: | Панов, Данило Дмитрович |
Scientific director: | Паламарчук, Ігор Павлович Palamarchuk, Ihor |
Keywords: | м’ясні курячі снеки;куряче філе;екстрат прополісу;бджолине обніжжя;моделі якості зразків продукції;методика факторних площ;біологічна цінність;позитивні та негативні параметри якості |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : ТДАТУ |
Citation: | Панов Д. Д. Удосконалення технології виробництва снеків з курячого м’яса з додаванням прополісу та бджолиного обніжжя: кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. І. П. Паламарчук; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 85 с., 30 табл., 8 рис. |
Abstract: | В кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літератури за темою інноваціних технологій виробництва м’ясних курячих снеків; проаналізовано існуючий асортимент м’ясної основи продуктів з рослинними та тваринними домішками; доведено ефективність м’ясних курячих снеків, які містять куряче філе, водний розчин прополісу, бджолине обніжжя, соєвий соус та інші смакові інгредієнти для підвищення вмісту вітамінів та амінокислот; розроблено математичні моделі якості основних структурних складових досліджуваних зразків снеків для оцінки перспективності розробленої рецептури; доведено економічну ефективність удосконаленої технології та опрацьовано питання з охорони праці на проектованому виробництві. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18832 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Panov_dyplom_2025.pdf | 534.64 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.