Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18832
Title: Удосконалення технології виробництва снеків з курячого м’яса з додаванням прополісу та бджолиного обніжжя: кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Authors: Панов, Данило Дмитрович
Scientific director: Паламарчук, Ігор Павлович
Palamarchuk, Ihor
Keywords: м’ясні курячі снеки;куряче філе;екстрат прополісу;бджолине обніжжя;моделі якості зразків продукції;методика факторних площ;біологічна цінність;позитивні та негативні параметри якості
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя : ТДАТУ
Citation: Панов Д. Д. Удосконалення технології виробництва снеків з курячого м’яса з додаванням прополісу та бджолиного обніжжя: кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. І. П. Паламарчук; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 85 с., 30 табл., 8 рис.
Abstract: В кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літератури за темою інноваціних технологій виробництва м’ясних курячих снеків; проаналізовано існуючий асортимент м’ясної основи продуктів з рослинними та тваринними домішками; доведено ефективність м’ясних курячих снеків, які містять куряче філе, водний розчин прополісу, бджолине обніжжя, соєвий соус та інші смакові інгредієнти для підвищення вмісту вітамінів та амінокислот; розроблено математичні моделі якості основних структурних складових досліджуваних зразків снеків для оцінки перспективності розробленої рецептури; доведено економічну ефективність удосконаленої технології та опрацьовано питання з охорони праці на проектованому виробництві.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18832
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Panov_dyplom_2025.pdf534.64 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.