Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 351-360 of 617 (Search time: 0.017 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Удосконалення технології виготовлення супу цільноовочевого сухого швидкого приготуванняЧернявський, Олександр Владиславович
2024Обгрунтування технології виробництва плавлених сирів з функціональними інгредієнтамиМаковоз, Олена Олександрівна
2024Розробка технології крафтових напоїв функціонального призначенняШелест, Владіслав
2024Інноваційні технології виробництва соняшникової оліїОвчинникова, Ольга Дмитріва
2024ВПЛИВ КУЛЬТУРНОГО ОБМІНУ НА СТАЛИЙ РОЗВИТОК ТУРИЗМУ.НАКАНЕЧНА, Юлія
2024Удосконалення технології виробництва компотів із плодово-ягідної сировини функціонального призначенняСокуренко, Віта Сергіївна
2024Сучасна оцінка та перспективи розвитку етнічного туризму в Запорізькій областіШлєіна, Людмила Іванівна
2024Удосконалення технології виробництва борошняних виробів з листкового тіста з грибними начинкамиСевастьянович, Марія Віталіївна
2023Технологія виробництва вин типу вермут в умовах цеху потужністю 40 тис. дал готової продукціїОксанчук, Любов Олександрівна
2024Оцінка та перспективи розвитку внутрішнього туризму в Україні.САВЧЕНКО, Олег