Технологія виробництва вин типу вермут в умовах цеху потужністю 40 тис. дал готової продукції

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Оксанчук, Любов Олександрівна

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Запоріжжя : 2023

Анотація

UA: Кваліфікаційну роботу присвячено аналізу та вдосконаленню технологічного процесу існуючих технологій виготовлення вермутів білого та червоного. Проведені продуктові розрахунки за технологічною схемою, визначено витрати сировини та вихід готової продукції. Встановлено що для отримання 40 тис. дал дал вермуту необхідно 406144 дал винометеріалу. Розрахунок показує не перевищення норм втрат та відходів згідно діючим нормативним документами. Підібрано та розраховано необхідну кількість технологічного обладнання. Обране технологічне обладнання забезпечує високу якість для отримання вермуту десертного білого та червоного «Соборний кримський». Виконано графічну частину, розроблено схему купажного цеху та план цеху, загальна площа якого складає 560,3м2. У розділі «Економічна частина» проведений аналіз показників, що є індикаторами впливу структури та складу оборотних активів на фінансовий стан підприємства а також дослідженно процес ефективного використання оборотних засобів на передовому виноробному підприємстві. У розділі «Охорона праці» проаналізовані безпечні умови праці на виробничому підприємстві, правила техніки безпеки, виробничої санітарії.

Опис

Бібліографічний опис

Оксанчук Л. О. Технологія виробництва вин типу вермут в умовах цеху потужністю 40 тис. дал готової продукції : кваліфікаційна робота бакаалавра 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології». Оксанчук Любов Олександрівна. Керівник доц. Л. Кюрчева. Запоріжжя, 2023. 81 с.

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By