Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 36 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Розробка технології соусів з йодвміщуючими добавками на основі плодово-ягідної сировиниМаслова, Дар’я Павлівна
2024Удосконалення технології напоїв з підвищеним вмістом біологічно-активних речовинМелкумова, Джульєтта Семенівна
2024Удосконалення технології низькотемпературного зберігання м’ясного фаршу із застосуванням природних фенольних сполукПрошин, Антон Сергійович
2024Розробка технології функціональних овочевих напоївНіконов, Іван Володимирович
2024Удосконалення технології виробництва черешневого винаПрісс, Євген Рудольфович
2024Удосконалення технології виробництва сиру з лавандоюМикало, Мирослава Вікторівна
2024Удосконалення технології виробництва замороженої овочевої продукціїПерець, Тетяна Володимирівна
2024Удосконалення технології морозива-сорбету із ягідної сировиниПашин, Станіслав Вікторович
2024Удосконалення технології виробництва малинового джемуНедоступ, Віолета Володимировна
2024Розроблення технології виготовлення чатні з огірківПригара, Ярослав Миколайович