Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 36 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Удосконалення технології виробництва м'ясо-рослинних напівфабрикатів з підвищеною функціональною придатністюКовальчук, Діана Ігорівна
2024Удосконалення технології виробництва чорноплідногоробиново-яблучного джемуВолкова, Соф’я Олександрівна
2024Удосконалення технології виробництва макаронних виробів з використанням грибної сировиниЄвпак, Роман Андрійович
2024Розробка технології зберігання м’яса птиці із застосуванням природних фенольних сполукЗебніцька, Валерія Володимирівна
2024Удосконалення технології виробництва глазурованих сирківВодоп’янов, Денис Вікторович
2024Інноваційні технології соняшникової олії з використанням природних антиоксидантівЛитвиненко, Ніна Валеріївна
2024Розробка технології січених м'ясо-овочевих напівфабрикатів із йодовміщуючими добавкамиКідалов, Роман-Доменік Романович
2024Розроблення технології хліба з нетрадиційними роcлинними інгредієнтамиДолинcька, Олекcандра Валентинівна
2024Удосконалення технології сушіння журавлиниЛевентов, Сергій Миколайович
2024Удосконалення технології журавлиного соусуКоробов, Олександр Михайлович