Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17452
Title: Удосконалення технології виробництва макаронних виробів з використанням грибної сировини
Other Titles: кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування»
Authors: Євпак, Роман Андрійович
Scientific director: Гончар, Юлія Миколаїна
Keywords: макаронні вироби;глива;порошок з грибів;біологічна цінність;удосконалення продукту
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Євпак Р. А. Удосконалення технології виробництва макаронних виробів з використанням грибної сировини : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Євпак Роман Андрійович. Наук. керівник доктор філософії Ю. М. Гончар. Запоріжжя, 2024. 55 с., 6 розділів, 13 таблиць, 16 рис., 24 літ. джерел.
Abstract: UA: Кваліфікаційна робота присвячена обґрунтуванню проєкту удосконалення технології макаронних виробів шляхом часткової заміни борошна грибною сировиною, а саме порошком з грибів, що дозволить підвищити поживну цінність виробів та розширить асортимент продукції функціонального спрямування. У першому розділі проаналізовано об’єкт дослідження та обґрунтовано переваги рецептурного складу обраного виробу. У другому наведено програму, схему, об’єкти та методику досліджень. У третьому розділі було розроблено математичну модель нової рецептури та узагальнено отримані результати експертної органолептичної оцінки. В розділі IV описано технологічну та апаратно – технологічну схему виробництва макаронних виробів з додаванням грибного порошку У розділі V розраховано затрати на виробництво новітнього продукту та проведено порівняння собівартості класичної та новітньої рецептури. Заходи щодо охорони праці та вимоги до забезпечення санітарно гігієнічної безпеки при виробництві макаронних виробів було розроблено згідно вимог чинного законодавства та наведено в шостому розділі.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17452
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Yevpak_R_21MBHT_removed.pdf1.49 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.