Удосконалення технології виробництва глазурованих сирків

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Водоп’янов, Денис Вікторович

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Запоріжжя : ТДАТУ

Анотація

UA: В роботі проведено огляд сучасних літературних джерел з питань виробництва глазурованих сирків. Проаналізовані сучасні технології та розробки нових способів виробництва кисломолочних продуктів з оздоровчими властивостями. Проаналізовано хімічний склад та біологічну цінність журавлини та айви, як основних джерел функціональних інгредієнтів, які використовують при виробництві глазурованих сирків, розглянуто особливості технологічного процесу виготовлення готового продукту. Обґрунтовано вибір кисломолочного сиру 5% як основи для створення глазурованого сирка, а також джемів із журавлини та з айви, як збагачувачів. Наведено характеристику всіх видів сировини. Досліджено оргaнолептичні, енергетичні економічні покaзники дослідної партії глазурованих сирків, збагаченого джемами із журавлини та з айви, за удосконаленою технологією.

Опис

Бібліографічний опис

Водоп’янов Д. В. Удосконалення технології виробництва глазурованих сирків : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Водоп’янов Денис Вікторович. Наук. керівник к.с.-г.н., доцент Л. М. Кюрчева. Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. 59 с., 6 розділів, 9 таблиць, 3 рис., 44 літ. джерел.

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By