Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17448
Title: Удосконалення технології виробництва глазурованих сирків
Other Titles: кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування»
Authors: Водоп’янов, Денис Вікторович
Scientific director: Кюрчева, Людмила Миколаївна
Keywords: оздоровче харчування;глазурований сирок;оздоровчі продукти;функціональні інгредієнти;сир кисломолочний;джем;журавлина;айва
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Водоп’янов Д. В. Удосконалення технології виробництва глазурованих сирків : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Водоп’янов Денис Вікторович. Наук. керівник к.с.-г.н., доцент Л. М. Кюрчева. Запоріжжя, 2024. 59 с., 6 розділів, 9 таблиць, 3 рис., 44 літ. джерел.
Abstract: UA: В роботі проведено огляд сучасних літературних джерел з питань виробництва глазурованих сирків. Проаналізовані сучасні технології та розробки нових способів виробництва кисломолочних продуктів з оздоровчими властивостями. Проаналізовано хімічний склад та біологічну цінність журавлини та айви, як основних джерел функціональних інгредієнтів, які використовують при виробництві глазурованих сирків, розглянуто особливості технологічного процесу виготовлення готового продукту. Обґрунтовано вибір кисломолочного сиру 5% як основи для створення глазурованого сирка, а також джемів із журавлини та з айви, як збагачувачів. Наведено характеристику всіх видів сировини. Досліджено оргaнолептичні, енергетичні економічні покaзники дослідної партії глазурованих сирків, збагаченого джемами із журавлини та з айви, за удосконаленою технологією.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17448
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Vodopyanov_D_21MBHT_removed.pdf935.45 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.