Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа : [367] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 367
Issue DateTitleAuthor(s)
2025Chapter 8. Reducing losses during storage of fruit vegetables: regulation of postharvest metabolismPriss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Kiurcheva, Liudmyla; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Holiachuk, Serhii
2025Chapter 10. Changes in quality parameters of sweet peppers during low-temperature storage after freezingZahorko, Nadiia; Загорко, Надія Петрівна; Dudarev, Igor; Tkachuk, Valentyna
2025Chapter 7. Optimization of goose meat quality through oat and alfalfa-based feed additivesMaiboroda, Daniil; Майборода, Данііл Олександрович; Danchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Gryshchenko, Viktoriya
2025Chapter 12. Use of asparagus waste to fortify bakery productsPriss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Kostetska, Kateryna; Bulhakov, Pavlo; Булгаков, Павло Олександрович
2025Chapter 11. Sunflower lecithin as an alternative to soy lecithin: technological approaches to improving its rheological, sensory and functional propertiesDemydova, Anastasiia; Демидова, Анастасія Олександрівна; Panasyuk, Svitlana; Hunko, Yurii
2025Chapter 1. Improvement of gluten-free granola production technology in the restaurant segmentSerdiuk, Marina; Сердюк, Марина Єгорівна; Kolisnychenko, Tetiana; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Bandura, Valentyna; Sefikhanova, Kateryna; Opanashcuk, Yurii; Semko, Tetyana
2025Оцінка якісних показників хліба з пшеничного борошна з додаванням фаршу з відварених грибів гливи звичайноїСокот, Олександр Євгенович; Sokot, Oleksandr
2025Оцінка якості зразків китайських ковбас за допомогою математичних моделей «факторних площ» за вмістом мінеральних компонентівПаламарчук, Ігор Павлович; Palamarchuk, Ihor; Юанься, Ф.; Загорко, Надія Петрівна; Zahorko, Nadiia; Бочарнікова, В. В.
2025Розробка рецептури низькокалорійного лимонадного концентрату з використанням натуральних підсолоджувачівПрісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Бандура, В. М.; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Kolisnychenko, Tetiana; Сердюк, Денис Ігорович
2025Потреба в інноваційних підходах до створення дегідратованих продуктів із пролонгованим терміном зберігання для гуманітарних потребСеменов, Микита Олегович аспірант; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Semenov, Mykyta; Kiurcheva, Liudmila
2025Особливості впливу вівса на вміст ессенціальних жирних кислот у м'язових тканинах гусейДанченко, Олена Олександрівна; Danchenko, Mykola; Данченко, Микола Миколайович; Danchenko, Mykola; Майборода, Данііл Олександрович; Maiboroda, Daniil
2024Оцінка ефективності регуляторних норм у системі харчування дітей дошкільного та шкільного вікуГончар, Юлія Миколаївна; Honchar, Yuliia
2025Психолого-педагогічні засади ефективного гібридного навчанняТараненко, Галина Григорівна; Taranenko, Halyna; Козуб, Олександр Олександрович; Kozub, Oleksandr
2025Мислення зростання як фактор академічних досягнень та психологічної стійкостіТараненко, Галина Григорівна; Taranenko, Halyna
2020Формування сухих розчинних речовин у плодах черешні під впливом абіотичних факторівСердюк, Марина Єгорівна; Іванова, Ірина Євгенівна; Малкіна, Віра Михайлівна; Крівонос, Ірина Анатоліївна; Тимощук, Тетяна Миколаївна; Євстафієва, К. С.; Serdyuk, Maryna; Ivanova, Iryna; Malkina, Vira; Kryvonos, Iryna; Тymoshchuk, Tetiana; Ievstafiieva, K.
2024Скорочення продовольчих втрат і харчових відходів, як засіб досягнення стійкої продовольчої системи в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення.Прісс, Олеся Петрівна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Товма, Лідія Федорівна
2021Вплив складу субстратів на морфологічні та біохімічні показники PLEUROTUS CITRINOPILEATUS SINGERБандура, Ірина Іванівна; Кулик, Аліна Степанівна; Хареба, О.В.; Хареба, В.В.; Цизь, О. М.; Чаусов, Сергій Володимирович; Макогон, С.В; Bandyra, Iryna; Kulik, Alina; Chausov, Sergiy
2022Effect of different grain spawn materials on Pleurotus ostreatus (Jacq.) P. Kumm. mushroom cultivation under unregulated and regulated fruiting conditions.Bandyra, Iryna; Isikhumhen, Omoanghe S.; Kulyk, Alina; Bisko, Nina; Serdyuk, Maryna; Khareba, Volodymyr; Khareba, Olena; Ivanova, Iryna; Tsyz, Oleksandr; Makohon, Serhii; Chausov, Serhii; Бандура, Ірина Іванівна; Кулик, Аліна Степанівна; Сердюк, Марина Егоровна; Іванова, Ірина Євгенівна; Чаусов, Сергій Володимирович
2024Storage waste of asparagus as a valuable source of phenolic compoundsPriss, Olesia; Bulhakov, Pavlo; Прісс, Олеся Петрівна; Булгаков, Павло Олександрович
2024Дослідження особливостей окиснення жиру в твердому станіНащанський, Д. В.; Демидов, І. М.; Демидова, Анастасія Олександрівна; Nashchanskyi, D.; Demidov, I.; Demydova, Anastasiia
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 367