Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 12 (Search time: 0.01 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Вплив антиоксидантної обробки плодів на збереженість якості гетерозисних сортів томата с генами уповільненого достигання
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Gaprindashvili, Nona
;
Сухаренко, Олена Іванівна
;
Сухаренко, Елена Ивановна
;
Suharenko, Olena
;
Коляденко, Вікторія Вікторівна
;
Коляденко, Виктория Викторовна
;
Koliadenko, Viktoriia
2017
The influence of antioxidant postharvest treatment on content of biologically active substances during storage of cucumbers
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Легеза, Дар'я Георгіївна
;
Легеза, Дарья Георгиевна
;
Leheza, Daria
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Іванова, Ірина Євгенівна
;
Иванова, Ирина Евгеньевна
;
Ivanova, Iryna
2019
Вплив розчинів нанометалів на інтенсивність окисно-відновних процесів при зберіганні плодів груші
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Кюрчева, Людмила Миколаївна
;
Кюрчева, Людмила Николаевна
;
Kiurcheva, Liudmyla
;
Андрущенко, Микола Васильович
;
Андрущенко, Николай Васильевич
;
Andrushchenko, Mykola
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
2018
Оптимальні концентрації екзогенних антиоксидантів для зберігання томатів
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
2018
Динаміка інтенсивності дихання плодів томата при зберіганні за використання теплової обробки антиоксидантною композицією
Романюк, М.
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
2018
Вплив ступеню стиглості томатів на тривалість зберігання за обробки антиоксидантами
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Gaprindashvili, Nona
2016
Вплив абіотичних факторів на формування біологічно активних речовин зелені петрушки
Тележенко, Л. М.
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Кюрчев, Сергій Володимирович
;
Кюрчев, Сергей Владимирович
;
Kiurchev, Serhii
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
2017
Development of recipes and estimation of raw material for production of wheat bread
Osokina, K.
;
Kostetska, O.
;
Gerasymchuk, V.
;
Voziian, L.
;
Telezhenko, O.
;
Priss, Оlesia
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Verkholantseva, Valentyna
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Palianychka, Nadiia
;
Паляничка, Надія Олександрівна
;
Паляничка, Надежда Александровна
;
Stepanenko, D.
2014
Технологічні властивості сировини: навчальний посібник для самостійної роботи студентів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
;
Кюрчев, Сергій Володимирович
;
Кюрчев, Сергей Владимирович
;
Kiurchev, Serhii
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Gaprindashvili, Nona
2016
Прогнозування фонду біологічно активних речовин в зелені петрушки
Тележенко, Л. М.
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulyk, Alina
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
Discover
Author
5
Gaprindashvili, Nona
5
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
5
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
5
Присс, Олеся Петровна
5
Прісс, Олеся Петрівна
3
Kiurcheva, Liudmyla
3
Priss, Olesia
3
Кюрчева, Людмила Миколаївна
3
Кюрчева, Людмила Николаевна
2
Dzyuba, N.
.
next >
Subject
3
аскорбінова кислота
3
зберігання
2
ascorbic acid
2
carotenoids
2
абіотичні фактори
2
зелень петрушки
2
каротиноїди
2
томати
2
хлорофіли
1
abiotic factors
.
next >
Date issued
5
2018
2
2016
2
2017
2
2019
1
2014
Has File(s)
12
true