Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6348
Title: | Оптимальні концентрації екзогенних антиоксидантів для зберігання томатів |
Authors: | Жукова, Валентина Федорівна Жукова, Валентина Федоровна Zhukova, Valentyna |
Keywords: | якість плодів томатів;концентрація іонолу;зберігання томатів;концентрація антиоксидантів |
Issue Date: | 2018 |
Series/Report no.: | Імпортозамінні технології вирощування, зберігання і переробки продукції садівництва та рослинництва. Матеріали ІV міжнародної науково- практичної конференції (17-18 травня 2018 р., м. Умань);(С. 84-86) |
Abstract: | Головною метою цієї роботи є обґрунтування оптимальних концентрацій екзогенних антиоксидантів для збереження якості плодів томатів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6348 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
збірник 2018-84-86.pdf | 549.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.