Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 31-40 of 41 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
3
4
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Якість готельно–ресторанних послуг
Кюрчева, Людмила Миколаївна
;
Кюрчева, Людмила Николаевна
;
Kiurcheva, Liudmyla
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
2020
Виноробство у галузі агропромислового сектора України
Гончаренко, Є. М.
;
Кюрчева, Людмила Миколаївна
;
Кюрчева, Людмила Николаевна
;
Kiurcheva, Liudmyla
2020
Роль пастеризації молока у процесі зберігання
Якубовська, В. В.
;
Кюрчева, Людмила Миколаївна
;
Кюрчева, Людмила Николаевна
;
Kiurcheva, Liudmyla
2020
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Морозова, С. М.
2021
Історичні передумови формування регіональної південно-української кухні та вплив на неї кулінарних традицій етнічних переселенців
Карман, Тетяна Вікторівна
;
Карман, Татьяна Викторовна
;
Karman, Tetiana
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Gaprindashvili, Nona
2020
Харчова добавка E412 - гуарова камідь
Чура, Д .Р.
;
Загорко, Надія Петрівна
;
Загорко, Надежда Петровна
;
Zahorko, Nadiia
2020
Страви з черешень як головний гастрономічний спеціалітет Мелітопольського регіону
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Ротань, П.
2021
Шляхи підвищення конкурентоспроможності ресторанного бізнесу в умовах пандемії
Прісс, Олеся Петрівна
;
Карман, Тетяна Вікторівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Priss, Olesia
;
Karman, Tetiana
;
Zhukova, Valentina
2020
Моделювання рецептури замороженого напівфабриката з підвищеним вмістом аскорбінової кислоти
Зарецька, Дар'я Костянтинівна
;
Зарецкая, Дарья Константиновна
;
Zaretska, Daria
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdiuk, Maryna
2020
Зміна вмісту ендополісахаридів в плодових тілах грибів роду глива під час зберігання та після термічної обробки
Сокот, Олександр Євгенович
;
Бандура, Ірина Іванівна
;
Бандура, Ирина Ивановна
;
Bandura, Iryna
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulyk, Alina
Discover
Author
16
Жукова, Валентина Федоровна
15
Жукова, Валентина Федорівна
14
Zhukova, Valentyna
7
Сердюк, Марина Егоровна
7
Сердюк, Марина Єгорівна
6
Karman, Tetiana
6
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
6
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
6
Карман, Тетяна Вікторівна
5
Gaprindashvili, Nona
.
next >
Subject
6
збірник
6
магістрант
6
студент
4
антиоксиданти
2
educational process
2
hotel and restaurant business
2
oat extract
2
variability
2
варіабельність
2
вітаміни
.
next >
Date issued
25
2020
16
2021
Has File(s)
41
true