Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-19 of 19 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2016
Динамика витамина С в перце сладком при низкотемпературном хранении и дефростации
Загорко, Надежда Петровна
;
Загорко, Надія Петрівна
;
Zahorko, Nadiia
;
Коляденко, Виктория Викторовна
;
Коляденко, Вікторія Вікторівна
;
Koliadenko, Viktoriia
2016
Вплив абіотичних факторів на формування біологічно активних речовин зелені петрушки
Тележенко, Л. М.
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Кюрчев, Сергій Володимирович
;
Кюрчев, Сергей Владимирович
;
Kiurchev, Serhii
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
2016
Вплив компонентного складу субстрату на пігментний комплекс та фотосинтетичну продуктивність васильків справжніх
Бурдіна, Ірина Олександрівна
;
Бурдина, Ирина Александровна
;
Burdina,Iryna
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
2016
Прогнозування фонду біологічно активних речовин в зелені петрушки
Тележенко, Л. М.
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulyk, Alina
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
2016
Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання томатів впродовж зберігання
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Бандуренко, Г. М.
;
Бандуренко, Г. Н.
;
Bandurernko, G.
2016
Удосконалення технології зберігання зелені петрушки за використання композиції аграрного гідрогелю та антиоксидантів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.13
Кулик, Аліна Степанівна
;
Kulyk, Alina
;
Кулик, Алина Степановна
2016
Effect of heat treatment with antioxidants on oxygen radical scavenging during storage of bell pepper fruits
Priss, Olesia
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
2016
Вплив теплової обробки антиоксидантами на вміст біологічно активних речовин впродовж зберігання кабачкІв
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
2016
Вплив абіотичних факторів на розвиток фізіологічних розладів та мікробіологічних захворювань під час холодильного зберігання плодів яблуні
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Байбєрова, Світлана Сергіївна
;
Байберова, Светлана Сергеевна
;
Baiberova, Svitlana
Discover
Author
6
Присс, Олеся Петровна
6
Прісс, Олеся Петрівна
5
Priss, Olesia
5
Кулик, Аліна Степанівна
5
Сердюк, Марина Егоровна
5
Сердюк, Марина Єгорівна
4
Serdyuk, Maryna
4
Кулик, Алина Степановна
3
Gaprindashvili, Nona
3
Kiurchev, Serhii
.
next >
Subject
4
зелень петрушки
3
абіотичні фактори
3
антиоксиданти
3
аскорбінова кислота
3
зберігання
2
ascorbic acid
2
carotenoids
2
storage
2
β-каротин
2
абиотические факторы
.
next >
Has File(s)
19
true