Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 91-100 of 361 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Вітамін Е як інгібітор окисного псування м’яса гусей під час зберіганняДанченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Рубан, Г. В.; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola; Гапоненко, Т. М.; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia
2018Економічна ефективність зберігання грибів гливи звичайноїБандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baiberova, Svitlana
2015Формування біологічно активних речовин у плодах перцю під впливом абіотичних факторівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia
2011Вплив погодних умов на формування якості та лежкість плодів яблуні за обробки антиоксидантними композиціямиБайбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baiberova, Svitlana; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna
2014Вплив екзогенної обробки антиоксидантами на динаміку фенольних речовин при зберіганні яблукСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baiberova, Svitlana
2021Інноваційні технології у викладанні дисципліни «Науково-дослідна робота студентів» для спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології»Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Нryhorenko, Olena
2019Вплив екстракту вівса посівного на псування гарбуза при зберіганніДанченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola; Майборода, Данііл Олександрович; Майборода, Даниил Александрович; Maiboroda, Daniil; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia; Федорко, А. С.; Гапоненко, Т. М.
2012Динаміка вмісту цукрів та органічних кислот в плодах груші під час тривалого зберіганняГапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2017Удосконалення технології виробництва соку яблучного натурального прямого віджимуГригоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Нryhorenko, Olena; Мовчан, Є. І.
2019Збереженість біологічної цінності компонентів заморожених ягідних сумішей за тривалого низькотемпературного зберіганняГригоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia