Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4569
Title: Удосконалення технології виробництва соку яблучного натурального прямого віджиму
Other Titles: Усовершенствование технологии производства сока яблочного натурального прямого отжима
The natural apple juice of direct extraction technology improvement
Authors: Григоренко, Олена Віталіївна
Григоренко, Елена Витальевна
Нryhorenko, Olena
Мовчан, Є. І.
Keywords: сік яблучний натуральний;прямий віджим;якість;упаковка;мікробіологічна безпека;технологічний процес
Issue Date: 2017
Publisher: Мелітополь: ТДАТУ
Series/Report no.: Праці ТДАТУ: наукове фахове видання. Технічні науки;Вип. 17, т. 1 (С. 172-177)
Abstract: UK: Дану роботу присвячено розробці заходів, спрямованих на підвищення якості натурального яблучного соку прямого віджиму та удосконалення технології його виробництва. RU: Данная работа посвящена разработке мероприятий, направленных на повышение качества натурального яблочного сока прямого отжима и усовершенствование технологии его производства. EN: Тhis work deals with the development of measures aimed at improving of the natural apple juice quality and its production technology improvement.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4569
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ilovepdf_com-172-177.pdf401.22 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.