Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 291-300 of 361 (Search time: 0.014 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Новітні технології обробки м'ясаЗагорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira
2014Формування фонду сухих речовин у плодах пасльонових культур за дії кліматичних факторівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina
2019Динаміка втрати маси впродовж зберігання плодів томата з генами уповільненого достигання за антиоксидантної обробкиГресько, К. В.; Захарченко, М. А.; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina
2014Enzymatic antioxidants in tomatoes and sweet bell pepper fruits under abiotic factorsПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna
2016Вплив абіотичних факторів на розвиток фізіологічних розладів та мікробіологічних захворювань під час холодильного зберігання плодів яблуніСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baiberova, Svitlana
2011Вплив антиоксидантної композиції АКМ на швидкість окисно-відновних процесів в плодах яблуніБайбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Bayberova, Svitlana
2014Вплив теплової обробки антиоксидантами на тривалість зберігання і якість солодкого перцюПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna
2018Антиоксидантна активність скелетних м’язів гусей у передзабійному періодіДанченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola; Рубан, Г. В.
2020Моделювання рецептури замороженого напівфабриката з підвищеним вмістом аскорбінової кислотиЗарецька, Дар'я Костянтинівна; Зарецкая, Дарья Константиновна; Zaretska, Daria; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdiuk, Maryna
2018Особливості процесів пероксидного окиснення та змін жирнокислотного складу ліпідів сьомги при зберіганніДанченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Яковійчук, О. В.; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola; Майборода, Даниїл Олександрович