Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4552
Title: | Вплив антиоксидантної композиції АКМ на швидкість окисно-відновних процесів в плодах яблуні |
Authors: | Байбєрова, Світлана Сергіївна Байберова, Светлана Сергеевна Bayberova, Svitlana |
Keywords: | антиоксиданти;інтенсивність дихання;цукри;титровані кислоти;зберігання яблука |
Issue Date: | 2011 |
Series/Report no.: | Виноградарство і виноробство: збірник наукових праць НІВіВ «Магарач»;Том ХУ, ч. 1 (С. 54-55) |
Abstract: | UK: Застосування антиоксидантної композиції АКМ дозволяє знизити швидкість окисно-відновних процесів в плодах яблуні. EN: Application of antioxidant composition АКМ allows to reduce speed oxidation restoration processes in the garden- stuft's of apple-tree. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4552 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.