Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4552
Title: Вплив антиоксидантної композиції АКМ на швидкість окисно-відновних процесів в плодах яблуні
Authors: Байбєрова, Світлана Сергіївна
Байберова, Светлана Сергеевна
Bayberova, Svitlana
Keywords: антиоксиданти;інтенсивність дихання;цукри;титровані кислоти;зберігання яблука
Issue Date: 2011
Series/Report no.: Виноградарство і виноробство: збірник наукових праць НІВіВ «Магарач»;Том ХУ, ч. 1 (С. 54-55)
Abstract: UK: Застосування антиоксидантної композиції АКМ дозволяє знизити швидкість окисно-відновних процесів в плодах яблуні. EN: Application of antioxidant composition АКМ allows to reduce speed oxidation restoration processes in the garden- stuft's of apple-tree.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4552
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
21.pdf362.29 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.