Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4417
Title: Новітні технології обробки м'яса
Authors: Загорко, Надія Петрівна
Загорко, Надежда Петровна
Zahorko, Nadiia
Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Tarasenko, Vira
Keywords: заморожування м'яса
зберігання м'яса
розморожування м'яса
підморожування фаршу
обвалювання фаршу
жилування фаршу
розвиток технологій м'ясних заморожених напівфабрикатів
Issue Date: 2018
Series/Report no.: Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Мелітополь-Кирилівка, 7-8 червня 2018 р.);
Abstract: Сучасний ринок м'ясної продукції має мету - найбільш повне кількісне та якісне задоволення потреб населення в м'ясі та м'ясних продуктах. Використання холоду під час виробництва м'яса та м'ясопродуктів є одним із найбільш ефективних методів консервування порівняно з консервуванням будь-якими іншими способами, дозволяє максимально зберегти якість, харчову й біологічну цінність продуктів протягом тривалого часу.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4417
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф. Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ahroekolohichni-aspekty-vyrobnyctva-ta-pererobky-produkciyi-roslynnyctva-44-44.pdf258,01 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.