Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9161
Title: Динаміка втрати маси впродовж зберігання плодів томата з генами уповільненого достигання за антиоксидантної обробки
Authors: Гресько, К. В.
Захарченко, М. А.
Жукова, Валентина Федорівна
Жукова, Валентина Федоровна
Zhukova, Valentina
Keywords: томати;зберігання плодів томата;гени уповільненого достигання;антиоксидантна обробка;норми споживання томатів;гальмування швидкості дозрівання
Issue Date: 2019
Publisher: Мелітополь: ТДАТУ
Series/Report no.: Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 13
Abstract: Томати є важливим джерелом біологічно-активних речовин і мікроелементів. За рекомендаціями Київського НДІ гігієни харчування норма їхнього споживання становить 39 кг/рік на 1 людину [1]. Але фактично в структурі харчування українців томатів менше на 35%. Тому актуальним залишається питання удосконалення технології зберігання плодів
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9161
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сборник-13.pdf570.07 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.