Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9161
Title: | Динаміка втрати маси впродовж зберігання плодів томата з генами уповільненого достигання за антиоксидантної обробки |
Authors: | Гресько, К. В. Захарченко, М. А. Жукова, Валентина Федорівна Жукова, Валентина Федоровна Zhukova, Valentina |
Keywords: | томати;зберігання плодів томата;гени уповільненого достигання;антиоксидантна обробка;норми споживання томатів;гальмування швидкості дозрівання |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 13 |
Abstract: | Томати є важливим джерелом біологічно-активних речовин і мікроелементів. За рекомендаціями Київського НДІ гігієни харчування норма їхнього споживання становить 39 кг/рік на 1 людину [1]. Але фактично в структурі харчування українців томатів менше на 35%. Тому актуальним залишається питання удосконалення технології зберігання плодів |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9161 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сборник-13.pdf | 570.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.