Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 16 (Search time: 0.008 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Удосконалення технології гарбузових цукатів з використанням кандирування в сиропі з гранатових вичавок
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Тарасенко, Віра Григорівна
;
Тарасенко, Вера Григорьевна
;
Tarasenko, Vira
;
Кюрчева, Людмила Миколаївна
;
Кюрчева, Людмила Николаевна
;
Kiurcheva, Liudmyla
2020
Збереженність плодів томата з генами уповільненого достигання за антиоксидантної обробки
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Онопченко, Н. В.
2021
Значення біологічно активних речовин томатів та способи їх збереження
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Захарченко М. А.,
2020
Роль аліментарного фактора в профілактиці та лікуванні короновірусу COVID–19
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Майборода, Данііл Олександрович
;
Майборода, Даниил Александрович
;
Maiboroda, Daniil
;
Ганчева, А. І.
2021
Effect of perforation size and substrate bag fruiting position on the morphology of fruiting bodies and clusters in Pleurotus ostreatus (Jacq.) P. Kumm
Bandyra, Iryna
;
Бандура, Ірина Іванівна
;
Бандура, Ирина Ивановна
;
Isikhuemhen, S.
;
Kulyk, Alina
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Serdyuk, Maryna
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Sukharenko, Olena
;
Сухаренко, Олена Іванівна
;
Сухаренко, Елена Ивановна
;
Zhukova, Valentyna
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Koliadenko, Viktoriia
;
Коляденко, Вікторія Вікторівна
;
Коляденко, Виктория Викторовна
;
Gaprindashvili, Nona
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
2020
Нові методи підготовки майбутніх фахівців спеціальності «Готельно-ресторанна справа»
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Григоренко, Олена Віталіївна
;
Григоренко, Елена Витальевна
;
Hryhorenko, Olena
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Сухаренко, Олена Іванівна
;
Сухаренко, Елена Ивановна
;
Suharenko, Olena
2021
Прогресивні технології зберігання плодоовочевої продукції
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Коробова Я.В.
2021
Вплив обробки біопрепаратом на збереженість антиоксидантів плодів томата
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Захарченко, М. А.
2020
Товарна якість плодів томата з генами уповільненого достигання при зберіганні за антиоксидантної обробки
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Захарченко, М. А.
2020
Розробка технології та оцінка якості зефіру підвищеної харчової цінності
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
Discover
Author
15
Жукова, Валентина Федорівна
14
Zhukova, Valentyna
4
Прісс, Олеся Петрівна
3
Priss, Olesia
3
Захарченко, М. А.
3
Присс, Олеся Петровна
2
Bandyra, Iryna
2
Gaprindashvili, Nona
2
Kulyk, Alina
2
Serdyuk, Maryna
.
next >
Subject
3
антиоксиданти
2
educational process
2
вітаміни
2
гарбуз
2
зберігання
1
biological efficiency
1
competences
1
competitiveness of the restaurant
1
COVID-19
1
delivery service
.
next >
Date issued
8
2020
8
2021