Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 37 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Вибір оптимальних концентрацій біологічно активних речовин для зберігання плодів огіркаПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina
2019Зберігання зелені коріандру (Coriandrum sativum L.) в живильному середовищіПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Sukharenko, Olena; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia; Нестеров, Ю. Ю.
2015Збереженість томатів і перцю за обробки екстрактами кореня хронуПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina
2015Пружність та втрати маси під час зберігання огірків і кабачківПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2015Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання перцю впродовж зберіганняПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Бандуренко, Г. М.; Бандуренко, Г. Н.; Bandurenko, G
2011Зміни вмісту каротиноїдів і хлорофілів у плодах томату з відкритого та закритого ґрунту протягом зберігання за дії антиоксидантівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena
2017Вплив абіотичних факторів на інтенсивність дихання плодових овочів впродовж зберіганняПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Євлаш, В. В.; Евлаш, В. В.; Evlash, V.; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentina; Калугіна, І. М.; Калугина, И. Н.; Kalugina, I.; Колесніченко, С. Л.; Колесниченко, С. Л.; Kolesnichenko, S.; Салавелис, А. Д.; Салавелис, А. Д.; Salavelys, A.; Золовська, О. В.; Золовская, О. В.; Zolovska, О.; Бандуренко, Г. М.; Бандуренко, Г. Н.; Bandurenko, G.
2016Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання томатів впродовж зберіганняПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Бандуренко, Г. М.; Бандуренко, Г. Н.; Bandurernko, G.
2014Скорочення пошкодження холодом під час зберігання томатів з тепловою обробкою антиоксидантамиПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2015Дихання зелені петрушки під час зберіганняПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina