Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1565
Название: Зміни вмісту каротиноїдів і хлорофілів у плодах томату з відкритого та закритого ґрунту протягом зберігання за дії антиоксидантів
Другие названия: Change carotenoid content and chlorophyll in tomato fruits of open and closed ground during the storage with antioxidants
Авторы: Прісс, О. П.
Жукова, В. Ф.
Данченко, О. О.
Priss, О.
Zhukova, V.
Danchenko, O.
Ключевые слова: зберігання
плоди томату
обробка
Дата публикации: 2011
Издательство: БНАУ
Серия/номер: Агробіологія: зб. наук. праць;№ 6(86)
Краткий осмотр (реферат): UK: Досліджено динаміку лікопену, β-каротину, хлорофілів a і b плодів томату, вирощених в умовах відкритого та закритого ґрунту, при зберіганні з використанням препаратів антиоксидантної дії. Встановлено, що обробка антиоксидантними препаратами разом зі штучним холодом дозволяє уповільнювати процеси розпаду хлорофілів, каротиноїдів, що сприяє максимальній збереженості біологічної цінності томатів і подовженню терміну їх зберігання. EN: The dynamics licopene, β-carotin, chlorophyll (a and b) of tomato fruits from the open ground and from the greenhouse, during the storage with antioxidants is explored. It is defined, that the treatment by antioxidant preparations with the cooling allows slowing the processes destruction of chlorophyll and carotenoids that enables to preservation of biological value of tomato fruit and increase of term storage.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1565
Располагается в коллекциях:кафедра Технологія переробки та зберігання продукції с/г

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1327.pdf886,54 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.