Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
кафедра Геоекологія та землеустрій
кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія
кафедра Рослинництва ім. професора В.В. Калитки
кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
кафедра Цивільна безпека
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 38 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
3
4
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2016
Вплив компонентного складу субстрату на пігментний комплекс та фотосинтетичну продуктивність васильків справжніх
Бурдіна, Ірина Олександрівна
;
Бурдина, Ирина Александровна
;
Burdina,Iryna
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
2015
Збереженість томатів і перцю за обробки екстрактами кореня хрону
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
2010
Томати - як зберегти ніжний плід
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
2015
Пружність та втрати маси під час зберігання огірків і кабачків
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
2017
Сучасні підходи до зберігання плодоовочевої продукції
Тележенко, Л. М.
;
Тележенко, Л. Н.
;
Telezhenko, L.
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
2017
Вплив компонентного складу субстрату на біологічно активні речовини антиоксидантного типу в зелені базиліку
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Бурдіна, Ірина Олександрівна
;
Бурдина, Ирина Александровна
;
Burdina, Iryna
2013
Природна втрата маси під час зберігання зелені петрушки
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
2016
Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання томатів впродовж зберігання
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Бандуренко, Г. М.
;
Бандуренко, Г. Н.
;
Bandurernko, G.
2014
Інтегральне оцінювання антиоксидантного статусу плодових овочів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Калитка, Валентина Василівна
;
Калитка, Валентина Васильевна
;
Kalytka, Valentyna
;
Малкіна, Віра Михайлівна
;
Малкина, Вера Михайловна
;
Malkina, V.
2014
Скорочення пошкодження холодом під час зберігання томатів з тепловою обробкою антиоксидантами
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
Discover
Author
38
Присс, Олеся Петровна
38
Прісс, Олеся Петрівна
13
Kulik, Alina
13
Кулик, Алина Степановна
13
Кулик, Аліна Степанівна
5
Жукова, Валентина Федоровна
5
Жукова, Валентина Федорівна
4
Kalytka, Valentyna
4
Zhukova, Valentina
4
Бурдина, Ирина Александровна
.
next >
Subject
19
зберігання
12
антиоксиданти
7
зелень петрушки
6
томати
5
кабачки
5
каротиноїди
4
гідрогель
4
перець
3
storage
3
аскорбінова кислота
.
next >
Date issued
10
2015
9
2014
8
2017
5
2016
3
2013
2
2012
1
2010
Has File(s)
38
true