Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 38 (Search time: 0.01 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Динаміка природної втрати маси і інтенсивності дихання зелені петрушки при зберіганні з використанням аграрного гідрогелюПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2017The influence of antioxidant postharvest treatment on content of biologically active substances during storage of cucumbersПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Легеза, Дар'я Георгіївна; Легеза, Дарья Георгиевна; Leheza, Daria; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna
2017Харчова цінність малопоширених зелених культур, вирощених в умовах плівкових теплицьПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Бурдіна, Ірина Олександрівна; Бурдина, Ирина Александровна; Burdina, Iryna; Злоєдова, А. В.; Злоедова, А. В.; Zloedova, A.
2017Зберігання плодоовочевої продукції з використанням обробки біологічно активними речовинамиПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna
2014Якісні показники зелені петрушки за зберігання з використанням аграрного гідрогелю та антиоксидантної композиціїПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2015Динамика фенольных веществ зелени петрушки при хранении с применением антиоксидантовПрисс, Олеся Петровна; Прісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Кулик, Алина Степановна; Кулик, Аліна Степанівна; Kulik, Alina
2016Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на функціонування системи низькомолекулярних антиоксидантів під час зберігання плодів перцюПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia
2016Еffect of the substrate composition on yield and quality of basil (Оcimum basilicum l.)Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Burdina, Iryna; Бурдіна, Ірина Олександрівна; Бурдина, Ирина Александровна
2015Оптимальні концентрації екзогенних антиоксидантів для зберігання пасльонових овочівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina
2017Substantiation of the choice of optimal concentrations of active ingredients of the antioxidant composition for fruit treatment before storageSerdyuk, Maryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Velichko, I.; Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Danchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Kiurcheva, Liudmyla; Кюрчева, Людмила Николаевна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Bayberova, Svitlana; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна