ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1168
Title: Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на функціонування системи низькомолекулярних антиоксидантів під час зберігання плодів перцю
Other Titles: Effect of heat treatment with biologically active substances on the functioning of low-molecular antioxidant system during the storage of sweet bell pepper fruits
Authors: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Olesia
Загорко, Надія Петрівна
Загорко, Надежда Петровна
Zahorko, Nadiia
Keywords: перець
зберігання
антиоксиданти
Issue Date: 2016
Publisher: НТУ "ХПІ"
Series/Report no.: Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут": зб. наук праць;№ 12
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1168
Appears in Collections:кафедра Харчових технологій та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1710.pdf351,04 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.