Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1168
Title: Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на функціонування системи низькомолекулярних антиоксидантів під час зберігання плодів перцю
Other Titles: Effect of heat treatment with biologically active substances on the functioning of low-molecular antioxidant system during the storage of sweet bell pepper fruits
Authors: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Olesia
Загорко, Надія Петрівна
Загорко, Надежда Петровна
Zahorko, Nadiia
Keywords: перець;зберігання;антиоксиданти
Issue Date: 2016
Publisher: НТУ "ХПІ"
Series/Report no.: Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут": зб. наук праць;№ 12
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1168
DOI: 10.20998/2413-4295.2016.12.25
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1710.pdf351.04 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.