Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1168
Title: | Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на функціонування системи низькомолекулярних антиоксидантів під час зберігання плодів перцю |
Other Titles: | Effect of heat treatment with biologically active substances on the functioning of low-molecular antioxidant system during the storage of sweet bell pepper fruits |
Authors: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Olesia Загорко, Надія Петрівна Загорко, Надежда Петровна Zahorko, Nadiia |
Keywords: | перець;зберігання;антиоксиданти |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | НТУ "ХПІ" |
Series/Report no.: | Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут": зб. наук праць;№ 12 |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1168 |
DOI: | 10.20998/2413-4295.2016.12.25 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.