Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8801
Title: Динаміка природної втрати маси і інтенсивності дихання зелені петрушки при зберіганні з використанням аграрного гідрогелю
Authors: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Olesia
Кулик, Аліна Степанівна
Кулик, Алина Степановна
Kulik, Alina
Keywords: зберігання зелені петрушки;використання гідрогелю;товарна якість
Issue Date: 2012
Series/Report no.: Аграрна наука на сучасному етапі розвитку: досвід, проблеми та шляхи їх вирішення: збірник тез наукових робіт міжнародної науково-практичної конференції, (м. Одеса, 23-24 листопада 2012 р.);(С. 30-33)
Abstract: При зберіганні зелені петрушки з використанням гідрогелю аграрного з додаванням антиоксидантної композиції скорочуються природні втрати маси від випаровування вологи і витрачання органічних речовин на дихання до 8, 84 % за весь період зберігання, що дозволяє запобігти процесу в’янення та отримати продукцію високої товарної якості після 75 діб зберігання.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8801
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
11.pdf2.64 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.