Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8801
Title: | Динаміка природної втрати маси і інтенсивності дихання зелені петрушки при зберіганні з використанням аграрного гідрогелю |
Authors: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Olesia Кулик, Аліна Степанівна Кулик, Алина Степановна Kulik, Alina |
Keywords: | зберігання зелені петрушки;використання гідрогелю;товарна якість |
Issue Date: | 2012 |
Series/Report no.: | Аграрна наука на сучасному етапі розвитку: досвід, проблеми та шляхи їх вирішення: збірник тез наукових робіт міжнародної науково-практичної конференції, (м. Одеса, 23-24 листопада 2012 р.);(С. 30-33) |
Abstract: | При зберіганні зелені петрушки з використанням гідрогелю аграрного з додаванням антиоксидантної композиції скорочуються природні втрати маси від випаровування вологи і витрачання органічних речовин на дихання до 8, 84 % за весь період зберігання, що дозволяє запобігти процесу в’янення та отримати продукцію високої товарної якості після 75 діб зберігання. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8801 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.