Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
кафедра Геоекологія та землеустрій
кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія
кафедра Рослинництва ім. професора В.В. Калитки
кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
кафедра Цивільна безпека
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 31-40 of 61 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
7
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2016
Вплив компонентного складу субстрату на пігментний комплекс та фотосинтетичну продуктивність васильків справжніх
Бурдіна, Ірина Олександрівна
;
Бурдина, Ирина Александровна
;
Burdina,Iryna
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
2018
Проблеми у зберіганні зелені коріандру
Нестеров, Ю. Ю.
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
2015
Збереженість томатів і перцю за обробки екстрактами кореня хрону
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
2010
Томати - як зберегти ніжний плід
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
2015
Пружність та втрати маси під час зберігання огірків і кабачків
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
2017
Сучасні підходи до зберігання плодоовочевої продукції
Тележенко, Л. М.
;
Тележенко, Л. Н.
;
Telezhenko, L.
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
2017
Вплив компонентного складу субстрату на біологічно активні речовини антиоксидантного типу в зелені базиліку
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Бурдіна, Ірина Олександрівна
;
Бурдина, Ирина Александровна
;
Burdina, Iryna
2018
Development of the formulation and quality assessment of immunostimulating fresh-mixes with a balanced potassium-protein composition
Dzyuba, N.
;
Telezhenko, L.
;
Kashkano, M.
;
Vikul, S.
;
Priss, Olesia
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Kiurcheva, Liudmyla
;
Кюрчева, Людмила Николаевна
;
Кюрчева, Людмила Миколаївна
;
Gaprindashvili, Nona
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
2013
Природна втрата маси під час зберігання зелені петрушки
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
2016
Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання томатів впродовж зберігання
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Бандуренко, Г. М.
;
Бандуренко, Г. Н.
;
Bandurernko, G.
Discover
Author
61
Прісс, Олеся Петрівна
55
Присс, Олеся Петровна
14
Кулик, Алина Степановна
14
Кулик, Аліна Степанівна
13
Kulik, Alina
10
Жукова, Валентина Федоровна
9
Жукова, Валентина Федорівна
5
Zhukova, Valentina
5
Zhukova, Valentyna
4
Kalytka, Valentyna
.
next >
Subject
24
зберігання
13
антиоксиданти
7
storage
7
зелень петрушки
6
гідрогель
6
томати
5
кабачки
5
каротиноїди
4
гидрогель
4
перець
.
next >
Date issued
9
2020 - 2023
52
2010 - 2019
Has File(s)
61
true