Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
кафедра Геоекологія та землеустрій
кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія
кафедра Рослинництва ім. професора В.В. Калитки
кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
кафедра Цивільна безпека
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 13 (Search time: 0.014 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Наукові основи зберігання плодових овочів з використанням обробки біологічно активними речовинами : автореферат дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
2014
Збереженість томатів за різних погодних умов
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
2018
Динаміка інтенсивності дихання плодів томата при зберіганні за використання теплової обробки антиоксидантною композицією
Романюк, М.
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
2011
Динаміка фенольних речовин плодових овочів при зберіганні за дії антиоксидантів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
2018
Вплив ступеню стиглості томатів на тривалість зберігання за обробки антиоксидантами
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Gaprindashvili, Nona
2010
Томати - як зберегти ніжний плід
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
2014
Прогнозування урожайності пасльонових плодових овочів та об’ємів переробки і зберігання
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
2016
Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання томатів впродовж зберігання
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Бандуренко, Г. М.
;
Бандуренко, Г. Н.
;
Bandurernko, G.
2014
Скорочення пошкодження холодом під час зберігання томатів з тепловою обробкою антиоксидантами
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
2017
Формування біологічно активних речовин в плодах томатів під впливом абіотичних факторів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
Discover
Author
10
Присс, Олеся Петровна
10
Прісс, Олеся Петрівна
6
Priss, Olesia
6
Жукова, Валентина Федоровна
6
Жукова, Валентина Федорівна
4
Priss, Оlesia
4
Zhukova, Valentina
2
Zhukova, Valentyna
1
Bandurernko, G.
1
Gaprindashvili, Nona
.
next >
Subject
1
tomatoеs
1
tеmpеraturе
1
yield
1
zucchini
1
антиоксидантна обробка
1
антиоксидантні композиції
1
аскорбиновая кислота
1
аскорбінова кислота
1
біологічно активні речовини
1
гальмування швидкості дозрівання
.
< previous
next >
Date issued
5
2014
2
2017
2
2018
1
2010
1
2011
1
2016
1
2019