Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Title

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 15621 to 15640 of 16380 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2008Характеристика основних технологій обробки гною на комплексах по виробництву свининиСкляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila
2010Характеристика поверхонь тертя при зношуванні плоских парЮдовинський, В. Б.; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Пеньов, Олег Валентинович; Пенев, Олег Валентинович; Penov, Oleh; Мирненко, Юрій Петрович; Мирненко, Юрий Петрович; Myrnenko, Yurii
2019Характеристика сировини для виробництва гарячих напоївЧиж, Д. С.; Зарецька, Дар’я Костянтинівна; Зарецкая, Дарья Константиновна; Zaretska, Daria
2020Характеристика і енергоємність технологічних процесів на елеваторахПостнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina
2021Характеристика і енергоємність технологічних процесів на кукурудзообробних підприємствахПостнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Maryna; Уколов, К. С.
2020Характеристики використання брикетування в переробній промисловостіСамойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyrylo; Самохвал, В. А.
2020Характеристики дисперсної фази молочної емульсії як об'єкта гомогенізаціїСамойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyrylo; Братішко, В. В.; Ткач, В. В.
2020Харчова добавка E412 - гуарова камідьЧура, Д .Р.; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia
2017Харчова цінність малопоширених зелених культур, вирощених в умовах плівкових теплицьПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Бурдіна, Ірина Олександрівна; Бурдина, Ирина Александровна; Burdina, Iryna; Злоєдова, А. В.; Злоедова, А. В.; Zloedova, A.
2019Харчові продукти з функціональними властивостямиШац, О. Ю.; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla
2021Хвилями життя. Поетка Леся : сценарій просвітницького заходу до 150 річчя від дня народження Лесі Українки (Лариси Петрівни Косач-Квітки)Кас'янова, Тетяна Олександрівна
2020Хеджування як елемент управлінського облікуБезверхня, Юлія Вікторівна; Безверхняя, Юлия Викторовна; Bezverkhnya, Yuliia
2021Хлібобулочні вироби з використанням нетрадиційної сировиниАнтебура, А. В.; Причина, Ю. С.; Суворов, Р. В.; Мирошниченко, В. А.
2020Хмарні обчислення в закладах вищої освіти СШАКулєшов, Сергій Олександрович; Кулешов, Сергей Александрович; Kulieshov, Serhii
2018Хмарні технології: стан та типи послугВороновський, Ігор Богданович; Вороновский, Игорь Богданович; Voronovskyi, Ihor; Четвертак, В.
2020Холод сприяє зберіганню продукціїКюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia
2020Холодильні установки у процесі зберігання харчових продуктівЧетвертак, В. С.; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchеv, Serhii
2014Хранение плодов в замороженном видеЯлпачик, Володимир Федорович; Ялпачик, Владимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr
2015Художньо-стилістичні засоби змалювання образу Данила Галицького в «Галицько-Волинському літописі»Адамович, Анастасія Євгенівна; Адамович, Анастасия Евгеньевна; Adamovych, Anastasiia
2018Художня література як засіб формування ціннісних орієнтацій сучасної студентської молодіПоправко, Ольга Вікторівна; Поправко, Ольга Викторовна; Popravko, Olha