Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9180
Title: Характеристика сировини для виробництва гарячих напоїв
Authors: Чиж, Д. С.
Зарецька, Дар’я Костянтинівна
Зарецкая, Дарья Константиновна
Zaretska, Daria
Keywords: гарячі напої;виробництво гарячих напоїв;харчові волокна;вітаміни;мінеральні речовини;айва;кизил
Issue Date: 2019
Publisher: Мелітополь: ТДАТУ
Series/Report no.: Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 20
Abstract: Основні принципи концепції здорового харчування вимагають сучасного підходу до створення продуктів нового покоління, які повинні задовольнити потреби організму людини в основних харчових речовинах і енергії, а також сприяти профілактиці захворювань, збереженню здоров’я і подовженню тривалості життя
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9180
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сборник-20.pdf513.15 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.