Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9180
Title: | Характеристика сировини для виробництва гарячих напоїв |
Authors: | Чиж, Д. С. Зарецька, Дар’я Костянтинівна Зарецкая, Дарья Константиновна Zaretska, Daria |
Keywords: | гарячі напої;виробництво гарячих напоїв;харчові волокна;вітаміни;мінеральні речовини;айва;кизил |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 20 |
Abstract: | Основні принципи концепції здорового харчування вимагають сучасного підходу до створення продуктів нового покоління, які повинні задовольнити потреби організму людини в основних харчових речовинах і енергії, а також сприяти профілактиці захворювань, збереженню здоров’я і подовженню тривалості життя |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9180 |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сборник-20.pdf | 513.15 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.