Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12485
Title: | Холод сприяє зберіганню продукції |
Authors: | Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchev, Serhii Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Palianychka, Nadiia |
Keywords: | властивість продукції;заморожування;процес охолодження;швидкозаморожуючі апарати |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 192-193 |
Abstract: | Для кожного вида продукціїї обирається свій спосіб і застосовуються певні вимоги,які треба враховувати при зберіганні для досягнення кращого результату до моменту збуту продукції |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12485 |
Appears in Collections: | кафедра Технології конструційних матеріалів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.