Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13295
Title: | Хлібобулочні вироби з використанням нетрадиційної сировини |
Authors: | Антебура, А. В. Причина, Ю. С. Суворов, Р. В. Мирошниченко, В. А. |
Scientific director: | Олексієнко, Вадим Олександрович Алексеенко, Вадим Александрович Oleksiienko, Vadym |
Keywords: | хлібобулочні вироби;виноградний сік;люпинове борошно;продукти переробки гарбуза;хліб |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 13-15 |
Abstract: | Розглянуто варіанти використання різних інгредієнтів з метою поліпшення якості і біологічної цінності хлібобулочних виробів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13295 |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.