Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Browsing by Author Жукова, Валентина Федорівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
А
Б
В
Г
Ґ
Д
Е
Є
Ё
Ж
З
И
І
Ї
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ы
Ь
Э
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 50 to 58 of 58
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Розробка технології та оцінка якості зефіру підвищеної харчової цінності
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
2020
Роль аліментарного фактора в профілактиці та лікуванні короновірусу COVID–19
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Майборода, Данііл Олександрович
;
Майборода, Даниил Александрович
;
Maiboroda, Daniil
;
Ганчева, А. І.
2020
Страви з черешень як головний гастрономічний спеціалітет Мелітопольського регіону
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Ротань, П.
2014
Технологічні властивості сировини: навчальний посібник для самостійної роботи студентів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
;
Кюрчев, Сергій Володимирович
;
Кюрчев, Сергей Владимирович
;
Kiurchev, Serhii
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Gaprindashvili, Nona
2020
Товарна якість плодів томата з генами уповільненого достигання при зберіганні за антиоксидантної обробки
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Захарченко, М. А.
2010
Томати - як зберегти ніжний плід
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
2020
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Морозова, С. М.
2021
Удосконалення технології гарбузових цукатів з використанням кандирування в сиропі з гранатових вичавок
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Тарасенко, Віра Григорівна
;
Тарасенко, Вера Григорьевна
;
Tarasenko, Vira
;
Кюрчева, Людмила Миколаївна
;
Кюрчева, Людмила Николаевна
;
Kiurcheva, Liudmyla
2014
Формування фонду сухих речовин у плодах пасльонових культур за дії кліматичних факторів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina