Browsing by ???browse.type.metadata.advisor??? Honchar, Yuliia
Showing results 1 to 10 of 10
Issue Date | Title | Author(s) |
2025 | Розробка технології безлактозного бламанже (23 ХТД 12837304.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Бєлов, Кирило |
2025 | Розробка технології йогурту з імуномодулюючими властивостями (23 ХТК.12762270.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Стеценко, Владислав Вадимович |
2025 | Розробка технології протеїнових батончиків на основі ізоляту горохового білка (21ХТД.12803044.04.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Яблоновський, Владислав Костянтинович |
2025 | Удосконалення снекових батончиків з використанням локальної рослинної сировини (21ХТД.12760461.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Раскіта, Максим Олександрович |
2025 | Удосконалення технології батончиків з чорним харчовим альбуміном та безлактозної сировини (23 ХТД 12836458.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Білошицький, Дмитро |
2025 | Удосконалення технології виробництва сирів з культурами плісеневих грибів роду Penicillium (23ХТД. 12760103.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Сажнєва, Олена Юріївна |
2025 | Удосконалення технології зефіру з використанням чорноплідної горобини функціонального призначення (21ХТД. 12877006.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Пельтек, Віталій Олегович |
2025 | Удосконалення технології йогурту з використанням конопляного борошна (23 ХТД.12719111.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Цикало, Юрій Петрович |
2025 | Удосконалення технології кисломолочного продукту функціонального призначення для спортсменів з використанням екстрактів рослинного походження (21ХТД.12742904.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Коломоєць, Андрій Віталійович |
2025 | Удосконалення технології фаршевих мас функціонального призначення з псиліумом (23ХТД. 12830791.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Конопльов, Дмитро |