Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18797
Title: Удосконалення технології батончиків з чорним харчовим альбуміном та безлактозної сировини (23 ХТД 12836458.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Authors: Білошицький, Дмитро
Scientific director: Гончар, Юлія Миколаївна
Honchar, Yuliia
Keywords: батончики;безлактозне згущене молоко;чорний харчовий альбумін;енергетична цінність;технологічна схема;амінокислотний скор
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя : ТДАТУ
Citation: Білошицький Д. Удосконалення технології батончиків з чорним харчовим альбуміном та безлактозної сировини (23 ХТД 12836458.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Ю. М. Гончар; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 84 с., 27 табл., 5 рис.
Abstract: В курсовій роботі виконано аналітичний огляд літератури за обраною темою, проведено аналітичні дослідження сучасних технологій безлактозної сировини вітчизняних та зарубіжних авторів; досліджено хімічний склад, фізичні та мікробіологічні властивості сировини; обґрунтовано доцільність використання безлактозного згущеного молока та чорного харчового альбуміну у технології батончиків; удосконaлено технологію та розроблено рецептуру батончиків з додаванням чорного харчового альбуміну на основі безлактозного згущеного молока. Встановлено, що додавання вищеперелічених компонентів у технології батончиків має позитивний вплив на показники готового продукту. Досліджено органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники та розраховано енергетичну цінність батончиків з додаванням чорного харчового альбуміну на основі безлактозного згущеного молока виготовлених за вдосконаленою технологією.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18797
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Biloshitskyi_dyplom_2025.pdf496.88 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.