Удосконалення технології батончиків з чорним харчовим альбуміном та безлактозної сировини (23 ХТД 12836458.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Вантажиться...
Дата
Автори
Білошицький, Дмитро
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Запоріжжя : ТДАТУ
Анотація
В курсовій роботі виконано аналітичний огляд літератури за обраною темою, проведено аналітичні дослідження сучасних технологій безлактозної сировини вітчизняних та зарубіжних авторів; досліджено хімічний склад, фізичні та мікробіологічні властивості сировини; обґрунтовано доцільність використання безлактозного згущеного молока та чорного харчового альбуміну у технології батончиків; удосконaлено технологію та розроблено рецептуру батончиків з додаванням чорного харчового альбуміну на основі безлактозного згущеного молока. Встановлено, що додавання вищеперелічених компонентів у
технології батончиків має позитивний вплив на показники готового продукту. Досліджено органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники та розраховано енергетичну цінність батончиків з додаванням чорного харчового альбуміну на основі безлактозного згущеного молока виготовлених за вдосконаленою технологією.
Опис
Бібліографічний опис
Білошицький Д. Удосконалення технології батончиків з чорним харчовим альбуміном та безлактозної сировини (23 ХТД 12836458.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Ю. М. Гончар; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 84 с., 27 табл., 5 рис.