Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18843
Title: | Удосконалення снекових батончиків з використанням локальної рослинної сировини (21ХТД.12760461.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» |
Authors: | Раскіта, Максим Олександрович |
Scientific director: | Гончар, Юлія Миколаївна Honchar, Yuliia |
Keywords: | снековий батончик;обсмажування;органолептичний аналіз;волоський горіх;горіхова паста;журавлина;вишня;родзинки;безглютенові вівсяні пластівці;насіння гарбуза;соняшник;мигдаль |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : ТДАТУ |
Citation: | Раскіта М. О Удосконалення снекових батончиків з використанням локальної рослинної сировини (21ХТД.12760461.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Ю. М. Гончар; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 81 с., 20 табл., 10 рис. |
Abstract: | На основі проведених теоретичних та експериментальних досліджень підтверджено практичну цінність та корисність удосконаленої безглютенової продукції, яка включає волоський горіх, горіхову пасту, журавлину, вишні, родзинки, безглютенові вівсяні пластівці, насіння гарбуза, соняшник та мигдаль. Снековий батончик рекомендований для споживання людям з непереносимістю глютену.Проаналізовано різне співвідношення горіхової пасти в складі батончиків. Підібрано оптимальне співвідношення інгредієнтів для досягнення найкращих органолептичних характеристик готової продукції. Використання вівсяних безглютенових пластівців дозволяє позиціонувати батончик як безглютеновий. Виготовлені за удосконаленою технологією снекові батончики з використанням локальної рослинної сировини не містять цукру, а солодкість надається медом, журавлиною, родзинками. Вишня поліпшує смаковий баланс, доповнюючи його легкою кислинкою. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18843 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Raskita_dyplom_2025.pdf | 526.85 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.