Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Subject журавлина

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Обґрунтування вибору компонентного складу замороженої суміші для приготування гарячих вітамінних напоївСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Бартиш, Д. І.
2019Ринковий потенціал нішевої культури - журавлиниГребельна, Г. В.
2025Удосконалення снекових батончиків з використанням локальної рослинної сировини (21ХТД.12760461.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Раскіта, Максим Олександрович
2024Удосконалення технології виробництва глазурованих сирківВодоп’янов, Денис Вікторович
2024Удосконалення технології виробництва компотів із плодово-ягідної сировини функціонального призначенняСокуренко, Віта Сергіївна
2025Удосконалення технології виробництва крафтових сирів (23ХТД. 13131074.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Татти, Тетяна Іванівна
2024Удосконалення технології журавлиного соусуКоробов, Олександр Михайлович
2024Удосконалення технології сушіння журавлиниЛевентов, Сергій Миколайович