Browsing by Subject журавлина
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Обґрунтування вибору компонентного складу замороженої суміші для приготування гарячих вітамінних напоїв | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Бартиш, Д. І. |
2019 | Ринковий потенціал нішевої культури - журавлини | Гребельна, Г. В. |
2025 | Удосконалення снекових батончиків з використанням локальної рослинної сировини (21ХТД.12760461.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Раскіта, Максим Олександрович |
2024 | Удосконалення технології виробництва глазурованих сирків | Водоп’янов, Денис Вікторович |
2024 | Удосконалення технології виробництва компотів із плодово-ягідної сировини функціонального призначення | Сокуренко, Віта Сергіївна |
2025 | Удосконалення технології виробництва крафтових сирів (23ХТД. 13131074.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Татти, Тетяна Іванівна |
2024 | Удосконалення технології журавлиного соусу | Коробов, Олександр Михайлович |
2024 | Удосконалення технології сушіння журавлини | Левентов, Сергій Миколайович |