Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Subject біохімічний склад

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Аналіз біохімічного складу свіжих плодів черешні раннього строку достигання , що вирощені в умовах Південного Степу УкраїниНосенко, В.; Зяблов, М.
2019Аналіз біохімічного складу свіжих та свіжозаморожених плодів черешні трьох строків достигання, що вирощені в умовах Південного Степу УкраїниІванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Герасько, Тетяна Володимирівна; Герасько, Татьяна Владимировна; Herasko, Tetiana; Долгова, С. В.
2014Біохімічний склад плодів персику за органічної технології вирощування в умовах Південного Степу УкраїниГерасько, Тетяна Володимирівна; Herasko, Tetiana
2019Вибір сорту черешні з оптимальним комплексом параметрів за методом багатокрітеріальної оптимізаціїІванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Герасько, Тетяна Володимирівна; Герасько, Татьяна Владимировна; Herasko, Tetiana; Білоус, Ельзара Серанівна; Белоус, Эльзара Серановна; Bilous, Elzara; Кривонос, Ірина Анатоліївна; Кривонос, Ирина Анатольевна; Kryvonos, Iryna
2019Вибір сорту черешні з оптимальним комплексом параметрів за методом багатокрітеріальної оптимізаціїІванова, Ірина Євгенівна; Сердюк, Марина Єгорівна; Герасько, Тетяна Володимирівна; Білоус, Ельзара Серанівна; Кривонос, Ірина Анатоліївна
2018Визначення придатності сортів черешні та вишні до заморожування за критерієм кріорезистентностіІванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Герасько, Тетяна Володимирівна; Герасько, Татьяна Владимировна; Herasko, Tetiana; Білоус, Ельзара Серанівна; Белоус, Эльзара Серановна; Bilous, Elzara; Кривонос, Ірина Анатоліївна; Кривонос, Ирина Анатольевна; Kryvonos, Iryna
2019Дослідження біохімічного складу свіжих плодів черешні середнього строку достигання, що вирощені в умовах Мелітопольського району Запорізької областіКаманов, В.; Мельничук, В.; Євстафієва, Катерина Сергіївна; Евстафиева, Екатерина Сергеевна; Yevstafiieva, Kateryna
2011Зміни біохімічного складу та мікробіологічних показників кабачків за умов низькотемпературного зберіганняТарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна
2019Порівняння товарних, біохімічних, органолептичних показників якості свіжих та свіжозаморожених плодів абрикоса раннього, середнього та пізнього строків достигання, що вирощені в умовах Південного Степу УкраїниІванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Розова, Лідія Володимирівна; Розова, Лидия Владимировна; Rozova, Lidiia; Романов, О. В.
2019Порівняння товарних, біохімічних, органолептичних показників якості свіжих і свіжозаморожених плодів персику раннього строку достигання, що вирощені в умовах Південного Степу УкраїниІванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Алексєєва, Ольга Миколаївна; Алексеева, Ольга Николаевна; Aleksieieva, Olha; Кривонос, Ірина Анатоліївна; Кривонос, Ирина Анатольевна; Kryvonos, Iryna
2019Сортодослідження свіжих та свіжозаморожених плодів вишні, що вирощені в умовах Південного Степу УкраїниІванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Білоус, Ельзара Серанівна; Белоус, Эльзара Серановна; Bilous, Elzara; Шкіндер-Барміна, Анна Миколаївна; Шкиндер-Бармина, Анна Николаевна; Shkinder-Barmina, Anna
2019Удосконалена технологія вирощування васильків справжніх (Ocimum Basilicum L.) в умовах захищеного ґрунту: автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.06Коротка, Ірина Олександрівна; Короткая, Ирина Александровна; Korotka, Iryna