Аналіз біохімічного складу свіжих та свіжозаморожених плодів черешні трьох строків достигання, що вирощені в умовах Південного Степу України
Вантажиться...
Файли
Дата
Автори
Іванова, Ірина Євгенівна
Иванова, Ирина Евгеньевна
Ivanova, Iryna
Герасько, Тетяна Володимирівна
Герасько, Татьяна Владимировна
Herasko, Tetiana
Долгова, С. В.
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Херсон: Вид. дім "Гельветика"
Анотація
UK: Проведено аналіз біохімічного складу свіжих плодів черешні сортів раннього, середнього та пізнього строків достигання за показниками: сума цукрів, уміст сухих розчинних речовин, сума БАР. У заморо-жених сортозразках 3-х строків достигання визначено параметр – величина втрати соку. RU: Проведен анализ биохимического состава свежих плодов черешни сортов раннего, среднего и позднего сроков созревания по показателям: сумма сахаров, содержание сухих растворимых веществ, сумма БАВ. В замороженных сортообразцах 3-х сроков созревания определен параметр – величина потери сока. EN: The biochemical composition of fresh fruits of sweet cherry varieties of early, medium and late ripening periods are analyzed by using the indicators: total sugars, the content of dry soluble substances, the amount of BAS. It was defined the parameter, the value of the juice loss in the
frozen varieties samples of 3 ripening periods.
Опис
Ключові слова
плоди черешні, строк достигання, біохімічний склад, заморожені сортозразки, дефростація, біологічно активні речовини, плоды черешни, срок созревания, биохимический состав, замороженные сортообразцы, дефростация, биологически активные вещества, sweet cherry fruits, ripening period, biochemical composition, frozen varieties samples, defrosting, biologically active substances