Сортодослідження свіжих та свіжозаморожених плодів вишні, що вирощені в умовах Південного Степу України

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Іванова, Ірина Євгенівна
Иванова, Ирина Евгеньевна
Ivanova, Iryna
Білоус, Ельзара Серанівна
Белоус, Эльзара Серановна
Bilous, Elzara
Шкіндер-Барміна, Анна Миколаївна
Шкиндер-Бармина, Анна Николаевна
Shkinder-Barmina, Anna

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Херсон: Видавничий дім «Гельветика»

Анотація

UK: Проведено біохімічну оцінку 6 сортозразків вишні в свіжому стані (Шалунья, Нарядна, Сіянець Туровцевої, Експромт, Ерудітка, Відродження) за показниками: сума цукрів, кислота титрована, вітамін С, сума БАР. У заморожених сортозразках визначено параметр – величина втрати соку. RU: Проведена биохимическая оценка 6 сортообразцов вишни в свежем виде (Шалунья, Нарядная, Сеянец Туровцевой, Экспромт, Эрудитка, Возрождение) по показателям: сумма сахаров, кислота титрованная, витамин С, сумма БАВ. В замороженных сортообразцах определен параметр – величина потери сока. EN: The physical and biochemical assessment of fresh fruits of samples of 6 varieties of cherries was conducted (Shalunia, Nariadna, SiianetsTurovtsevoi, Ekspromt, Eruditka, Vidrodzhennia) by using the indicators: amount of sugars, titrated acid, vitamin C, the amount of biologically active substances (BAS). Such a parameter as amount of juice loss has been determined in the frozen varieties.

Опис

Бібліографічний опис

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By