Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3955
Title: | Зміни біохімічного складу та мікробіологічних показників кабачків за умов низькотемпературного зберігання |
Authors: | Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна |
Keywords: | заморожування;біохімічний склад;мікробіологічні показники;сорт;динаміка;бактерії;гриби;низькотемпературне зберігання;кабачки;вплив заморожування |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | ДонНУЕТ |
Series/Report no.: | Обладнання та технології харчових виробництв : тематичний збірник наукових праць;Вип. 26 |
Abstract: | Аналіз проведених досліджень дозволив встановити, що заморожування, як і усякий інший спосіб тривалого зберігання, викликає зниження показників якості продукції, але споживча цінність заморожених кабачків залишається на досить високому рівні, мікробіологічні показники заморожених кабачків знаходяться в межах допустимих санітарних норм на заморожену плодоовочеву продукцію. За результатами досліджень розроблено нормативно-технічну документацію, отримано деклараційний патент. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3955 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
8. Зміни біохімічного складу та мікробіологічних показників кабачків за умов низькотемпературного зберігання.pdf | 271.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.