Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3955
Title: Зміни біохімічного складу та мікробіологічних показників кабачків за умов низькотемпературного зберігання
Authors: Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Keywords: заморожування;біохімічний склад;мікробіологічні показники;сорт;динаміка;бактерії;гриби;низькотемпературне зберігання;кабачки;вплив заморожування
Issue Date: 2011
Publisher: ДонНУЕТ
Series/Report no.: Обладнання та технології харчових виробництв : тематичний збірник наукових праць;Вип. 26
Abstract: Аналіз проведених досліджень дозволив встановити, що заморожування, як і усякий інший спосіб тривалого зберігання, викликає зниження показників якості продукції, але споживча цінність заморожених кабачків залишається на досить високому рівні, мікробіологічні показники заморожених кабачків знаходяться в межах допустимих санітарних норм на заморожену плодоовочеву продукцію. За результатами досліджень розроблено нормативно-технічну документацію, отримано деклараційний патент.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3955
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.