Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9273
Title: | Дослідження біохімічного складу свіжих плодів черешні середнього строку достигання, що вирощені в умовах Мелітопольського району Запорізької області |
Authors: | Каманов, В. Мельничук, В. Євстафієва, Катерина Сергіївна Евстафиева, Екатерина Сергеевна Yevstafiieva, Kateryna |
Keywords: | черешня;біохімічний склад;плоди черешні;строк достигання;селекція;сорти черешні;Червнева рання;Казка;Дачниця;Простір |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;(С. 76) |
Abstract: | Черешня відрізняється раннім достиганням і досить високою поживною цінністю плодів [1]. Це справжне джерело мінеральних речовин і вітамінів, у тому числі С,Р,Е, групи В, РР, провітаміну А, а також багаті на поліфенольні сполуки (катехіни, антоціани). Водночас черешня належить до культур, що відкриває фруктовий сезон та має збалансований комплекс біохімічних сполук, але через вплив факторів у річному циклі розвитку не всі сорти можуть реалізувати свій генетичний потенціал в кінцевий продукт – урожай |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9273 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сборник-76.pdf | 463.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.